Kundak | Konular | Kitaplar

Survivor Hasan ve Nihat Altınkaya'nın Ezeli Rekabeti


Bu sene 2. cisi düzenlenen survivor 2012 ünlüler gönüllüler yarışmasında 2.haftada rekabet kızıştı..

Yarışma başladıktan sonra ilk defa eleme yapılan survivorın 2.haftasında adada kalabilmek için yarışmalarda kıyasıya mücadele başladı..

Ünlüler ve gönüllüler takımında her yarışmacıda kendine karşı gruptan bir rakip belirledi bile..

Survivor 2012 ünlüler gönüllülerde öne çıkan 2 isim var..bu 2 isim survivora damgasını vuracak..
yarışmanın 2.haftasında hırslı ve kıyasıya mücadeleleri heyecanla izlendi ..birbirlerine adeta meydan okudular..
Diğer yarışmacılardan fiziksel olarak ta daha güçlü olan yarışmacılar ünlülerden Nihat Altınkaya,gönüllülerden ise Hasan..

2 yarışmacı birbirlerini rakip ilan ettiler..survivorun bundan sonraki haftalarda bu iki ismin karşılaşması ve mücadelesi nefesler tutularak izlenecek belliki..

Takım arkadaşlarına nazaran atlatik ve sportif yapıları ile ön planda oldukları kadar hayran kitleleri de gittikçe artıyor..

Nihat altınkaya gücü ile ünlülerin takım önderi olmuş gibi..ünlüler fiziksel güc ve dayanıklılık gerektiren yarışlarda Nihata güveniyor..
Gönüllü Hasan ise takımında hemen her konuda söz sahibi olmaya başladı bile..gücünden dolayı arkadaşları tarafından kabul gören Hasan gönüllüleri alınacak fikirlerde de etkiliyor..

Hasan ve Nihat Altınkaya rekabetinde galip gelerek survivor da kalan ve kazanan kim olacak kestirmek zor ama ikisinin de survivor severlere heyecanlı ve kıyasıya bir mücadele gösterecegi ve her kulvarda birbirleri ile yarışacakları kesin ..